maandag 4 juni 2012

#19 Dochters keuken

Sommige dingen kun je niet vroeg genoeg leren, zeker niet als je zulke rommelgenen doorgegeven krijgt als mijn dochter! Dochter was wat hangerig en ik eigenlijk ook. Een goed moment om op een regenachtige zondagmiddag haar speelgoedkeuken samen aan te pakken. Dochter was er meteen voor te porren!


Dit was de stand van zaken....


Dit kwam er af en uit....



Dochter sopte er vrolijk op los!


En twee lege mandjes leken mij een mooi begin om te starten met sorteren!


Het snijfruit plakte dochter weer netjes aan elkaar, nadat ik het verzameld had in het juiste kistje. De overige groenten en fruit konden in het stoffen mandje.


Dochter had de sopsmaak lekker te pakken en maakte niet alleen de theepot schoon, maar ook de AH Disney figuren die erin zitten.
(Nee mama, Goofy moet nog gewassen!)


Na het sorteren van het servies, de groenten en het fruit, de Sisney figuren en de verdwaalde duplo, bleef dit over. Een gewicht van de marktkraam , ton van de 1,2,3 boerderij van Playmobil, twee supermarkt diertjes en een Little People varkentje.
Voor alles bestaat een vaste plek en daar lag het dus ook al snel.


En dit was het geweldige resultaat....
Wat een heerlijk half uurtje met dochter. En daarna een heerlijk uurtje voor mezelf, want zo`n opgeruimde keuken daar kun je dus echt fantastisch in koken!







zondag 3 juni 2012

Pinkpop


Hier waren wij tweede Pinksterdag. En op het moment dat de Zeevlam ons dorp teisterde genoten wij van een oververhitte weide op Pinkpop.

De week daarna verliep wat wattig... Viel de dinsdag nog mee (waarschijnlijk door de adrenaline van het buitengesloten zijn, het slot moest natuurlijk eerst open voordat we konden instorten!) de woensdag waren we volledig afgedraaid en dat is eigenlijk de rest van de week zo gebleven. (We worden toch oud blijkt, minder flexibel sowieso!)


Deze rugzak stond er dus al de hele week... Vandaag een mooi moment om hem op te ruimen.


Dit kwam er allemaal uit...


Dit kan in de was...


Kleedjes in de kast boven de kapstok.


Zonnebrand en zonnebril, in de la die we daarvoor gebruiken.
(Hoe snel gaat opruimen als dingen een vaste plek hebben! Heerlijk!)


En dan heb ik opeens helemaal geen `after` foto, de rugzak ligt namelijk leeg en wel ook in de kast boven de kapstok. 
Opgeruimd staat netjes!