zondag 3 juni 2012

Pinkpop


Hier waren wij tweede Pinksterdag. En op het moment dat de Zeevlam ons dorp teisterde genoten wij van een oververhitte weide op Pinkpop.

De week daarna verliep wat wattig... Viel de dinsdag nog mee (waarschijnlijk door de adrenaline van het buitengesloten zijn, het slot moest natuurlijk eerst open voordat we konden instorten!) de woensdag waren we volledig afgedraaid en dat is eigenlijk de rest van de week zo gebleven. (We worden toch oud blijkt, minder flexibel sowieso!)


Deze rugzak stond er dus al de hele week... Vandaag een mooi moment om hem op te ruimen.


Dit kwam er allemaal uit...


Dit kan in de was...


Kleedjes in de kast boven de kapstok.


Zonnebrand en zonnebril, in de la die we daarvoor gebruiken.
(Hoe snel gaat opruimen als dingen een vaste plek hebben! Heerlijk!)


En dan heb ik opeens helemaal geen `after` foto, de rugzak ligt namelijk leeg en wel ook in de kast boven de kapstok. 
Opgeruimd staat netjes!

3 opmerkingen:

  1. Hoi. Klinkt als een mooie Pinkpop dag. Alleen jammer dat je geen tijd had om er van bij te komen. Ik snap niet helemaal wat je bedoelt wat je bedoelt met het buitengesloten zijn. Buitengesloten van je huis of je auto?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker genoten in ieder geval. En wat een voldoening om te zien hoe snel het opruimen gaat als alles een vaste plek heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We hadden ons inderdaad buitengesloten uit ons huis! Mijn sleutels zaten nog in de binnenkant van de deur! Maar het is alweer (een beetje..) vergeten. In ieder geval tot de rekening van de slotenmaker komt....

    BeantwoordenVerwijderen