maandag 4 juni 2012

#19 Dochters keuken

Sommige dingen kun je niet vroeg genoeg leren, zeker niet als je zulke rommelgenen doorgegeven krijgt als mijn dochter! Dochter was wat hangerig en ik eigenlijk ook. Een goed moment om op een regenachtige zondagmiddag haar speelgoedkeuken samen aan te pakken. Dochter was er meteen voor te porren!


Dit was de stand van zaken....


Dit kwam er af en uit....Dochter sopte er vrolijk op los!


En twee lege mandjes leken mij een mooi begin om te starten met sorteren!


Het snijfruit plakte dochter weer netjes aan elkaar, nadat ik het verzameld had in het juiste kistje. De overige groenten en fruit konden in het stoffen mandje.


Dochter had de sopsmaak lekker te pakken en maakte niet alleen de theepot schoon, maar ook de AH Disney figuren die erin zitten.
(Nee mama, Goofy moet nog gewassen!)


Na het sorteren van het servies, de groenten en het fruit, de Sisney figuren en de verdwaalde duplo, bleef dit over. Een gewicht van de marktkraam , ton van de 1,2,3 boerderij van Playmobil, twee supermarkt diertjes en een Little People varkentje.
Voor alles bestaat een vaste plek en daar lag het dus ook al snel.


En dit was het geweldige resultaat....
Wat een heerlijk half uurtje met dochter. En daarna een heerlijk uurtje voor mezelf, want zo`n opgeruimde keuken daar kun je dus echt fantastisch in koken!5 opmerkingen:

 1. Zo, dat ziet er een stuk beter uit! Complimenten, en je dochter is je later vast dankbaar dat je haar hebt geleerd de boel te organiseren en op te ruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk! Wat zal ze weer leuk spelen met haar opgeruimde keukentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Hoe is het met je? Heb je al lekker vakantie?
  Wie weet tot horens, als je zin hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, zeg! Hetzelfde soort speelgoed hebben wij ook - en mijn dochters van 8 en 10 spelen er (al jaaaaren) vol overgave mee.

  En het keukentje ziet inderdaad erg netjes uit.

  BeantwoordenVerwijderen