donderdag 10 mei 2012

#12 De trap...

Het is een verzamelplek... Zoals alles hier in huis wat enigszins ruimte heeft om op iets op te leggen denk ik weleens...

De trap! Vandaag las ik bij een buurvrouw dat zij alle spullen die ze van de eettafel naar de trap had verplaatst, vanavond nog op de goede plek zou leggen.

Toen dacht ik... Dat kan ik ook. (Zo blijven we elkaar inspireren, ik ben  weer helemaal happy met mijn blog!)


Daar is `t ie.. Het spook van de hal (alhoewel, ondanks de piepkleine hal is het lang niet het enige spook dat nog verjaagd moet worden..)


Oud papier (Kaarten die ik voor mijn afscheid bij mijn vorige werkplek heb gekregen, juli vorig jaar.. Ik wilde ze eigenlijk inplakken. Maar de trouw- en geboortekaarten liggen ook nog steeds in een doos waar ik deze bij wilde doen. Papierbak is een betere optie.)


Zolderspul. Bij het leegruimen van een verhuisdoos die ik nodig had voor de kringloopspullen kwam ik dit tegen. Het leegruimen deed ik beneden. De spullen die naar boven moesten liggen nu dus op de trap. Al een week. (Ze liggen nu op de zoldertrap :-) die is morgen. )


Spullen die opgeruimd moeten worden. Foto`s van man en mij in London van 3 jaar geleden. Foto`s van mijn vorige werk. Die mogen naar boven in de fotodoos.
Groeiboekje gaat in  de mand op de eettafel. De laatste 2 keer zijn we het al vergeten mee te nemen naar het consultatiebureau. Volgens dit boek is dochter nog 80cm oid.
Magneet terug op de koelkast en mutsje van Anton terug in de bak waar Anton woont.


Badkamerkastje..


???? 
Terug naar de schuur!

Excuus voor de vage foto`s. Ook de eindfoto is vaag. Maar die kan ik natuurlijk nog even opnieuw nemen. De andere foto`s niet, dus daar moet u het maar even mee doen.
(En ik ga eens bedenken wat nu het probleem was van de vage foto`s, het lag niet echt aan het toestel want vaag en scherp staan door elkaar...)

1 opmerking:

  1. goed hoor, zoveel dat ik vroeger thuis altijd op de trap lag zo leeg is en blijft nu mijn eigen trap..

    BeantwoordenVerwijderen