maandag 14 mei 2012

#15 Een laatje uit de woonkamerkast

Vandaag heb ik voor het eerst sinds twee weken vakantie weer echt gewerkt. Een cursus is tenslotte niet echt werken... Het is tevens de enige dag in drie weken die ik `echt` werk, het was dus een lange, intensieve dag.
En ik had natuurlijk niet echt zin meer in nog een kastje... Maar, normaal gesproken werk ik vier dagen in de week. Dus 1 dag in drie weken is echt.... bizar weinig. Als ik toch nu al geen zin had... En dus toog ik op naar kastje 15 en besloot er een te kiezen die ik zittend voor de televisie kon doen...

Een laatje uit de woonkamerkast dus en dat was geen overbodige luxe!Dit is hem... het laatje waarin dingen gaan die we nog moeten bewaren. Waardebonnen, ziekenhuiskaarten, tasje met naaispullen en nagelknippers (waarom die combi? Eigenlijk geen idee, maar het blijkt best praktisch dus we laten het maar zo!)
Maar dus ook, ductape?, stoffen vlinders, oranje schminck (nog van het WK, ben benieuwd of het nog werkt!), visitekaartjes (oud en nieuw..) en zo`n 1000 pennen. Hoogste tijd voor een schifting dus.


Dit kwam eruit .. Best veel inhoud voor zo`n klein laatje!
Eerste conclusie is dat ik ladeverdelers moet kopen. Iemand een tip waar?
Pietenboekje en ibuprofen gaan naar boven. (Respectievelijk naar de Sinttas en het medicijnkastje), ik blijk zeer goed bedeeld te zijn in SOS bandjes voor dochter. Ik ben benieuwd of ik eraan ga denken om ze om te doen deze zomer. Ook vind ik nog twee bonnetje/garantiebewijzen. Best nuttig dit laatje, zo weet een mens weer wat hij heeft.


Deze spullen mogen terug. De cadeau/waardebonnen. De actuele visitekaartjes, de SOS bandjes, schmink, pennen en ziekenhuiskaarten.
Ook de reservesleutels van een goede vriend  uit de buurt mogen blijven. (Hij gebruikt ze best vaak namelijk :-) )


Dit mag uiteindelijk weg.


En dit vindt elders een plekje. (Iemand nog Eftelingzegels? Mail me door op de mailknop onderaan deze blog te drukken!)

En dan....


Yahtzee!

(En met een goed gevoel op de bank!)
4 opmerkingen:

 1. ikea kan je ladeverdelers kopen, ik ben er zelf zeer tevreden over (heb ze op het werk geïntroduceerd) en denk erover ze voor thuis ook te halen.

  Voor pennen heb ik een oude besteksladebak genomen, ook handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ladeverdelers kun je ook kopen bij de B lokker. Kijk maar op mijn dag 42. Tip: wel even meten vantevoren wat je "kwijt" kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. kijk dat heb je maar netjes gedaan he :D:D toch nog een laadje gedaan goed hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker laatje om uit uit te spitten, lijkt mij. En weer een leuk resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen