zondag 6 mei 2012

#8 Woonkamerkast Het einde in zicht...

Zo, gisteren even een dagje niks... Alhoewel niks. Samen met mijn zus een huis bekeken (en ja ze doet het!), naar de kapper en `s middags naar de 5 mei kermis met dochter. Zij en wij hebben genoten, kijk maar...Vandaag echter de hoogste tijd voor een kastjesvervolg, ik ken mezelf en mijn geestdrift zou zo maar opeens kunnen wegzakken. Zaak dus om korte metten te maken met de woonkamerkast. Eerder deed ik al deel 1 en deel 2 en nu was het laatste `kaststuk` aan de beurt.


(Als ik helemaal eerlijk ben is het niet echt het laatste stuk. Er zijn nog vier laatjes... Maar daar zie je de inhoud niet direct van dus op het oog is nu alles gedaan. )
Ziet er ernstiger uit dan het is (vind ik zelf), ik heb zelfs zoveel vertrouwen in de snelheid van deze opruimactie dat ik de melk voor de koffie alvast op het laagste pitje opzet...


Dit komt eruit. Sommige dingen zijn makkelijk... Blauwe koffertje is gevuld met kleine poppetjes van dochter, dat hoort niet in het knutselvak.
Links liggen de kleurboeken van dochter, die kijk ik even door op bruikbaarheid. Volle mogen weg.De stapel links mag blijven en de enige die `weg` mag is het Volkswagen boek. Dat neem ik mee naar school. Er staan veel rebussen en woordzoekers in. Nog niet voor dochter.
(Op het moment van het schrijven van dit blog zit dochter samen met man de rebussen op te lossen... ok, dan hoeft ie niet meer naar school :-) )


Terwijl ik deze doos uitpakte vergat ik de `voor` foto. Maar halverwege zie je als peuter de bomen door het bos ook niet meer... Dit kwam er onder andere uit...Stempeltjes, heel erg leuk. Alleen heeft dochter nog niet echt de kracht (en het geduld..) om de doppen een beetje door te duwen. Nu heeft iedere stempel weer een dop! Dora boekje.. kan in de boekenkast! En dvd`s... en niet eens die van dochter! Stempels gaan weer terug in de doos en de rest op de juiste plek.


Deze vreemde zaken kwam ik ook tegen, de Mickey en het lottostukje gaan weg. De duplo-oogjes en de stiften in een la van mij en de cd is weer van zus... Hij mag bij die andere.


Keurig knutselvakje toch? Ik heb de kleurboeken nu rechtop gezet in de hoop dat ze dan wat makkelijker te pakken en terug te leggen zijn. In de zwarte doos zitten de knutselspullen, stiften, stickers etc.


Na het knutselkastje is de spelletjeskast een eitje. Snel alles eruit, doekje er doorheen en netjes terugzetten.


Tijd voor koffie samen met man. De melk was zelfs nog niet aan de kook...
1 opmerking:

  1. Way to go! :)
    Ps: ik hoef geen security code meer in te typen gelukkig.
    Ps 2: Achter de schermen ben ik bezig met mijn blog, nog heel ff geduld ;)

    BeantwoordenVerwijderen